Kule steder vi har vært

Nå er vi på Fuerteventura. Forrige sted vi var på, var Lanzarote og før der igjen Portimao. I Portimao var det veldig bra fotballbane og varmt i vannet. Og så kom vinteren og da ble alt utenom fotballbanen dårlig. På Lanzarote var det litt varmere, men dårlig med fotballbane. Vi så Manrique sitt hus og var på en levende vulkan ved navn Timanfaja, altså ildfjellet 🌋 på norsk og var på en kafé som sto og svajet på kanten av et stup. Vi var i en grotte hvor guiden lurte oss med at det var et stup 20 meter ned, men det var bare en innsjø som speilte seg i taket og taket var 20 meter opp!!!

Dette bildet med stor kaktus er fra Manrique sitt hus. Forresten vet noen som leser dette hvem Manrique var? Han var en arkitekt som har laget nesten alt på Lanzarote med hjelp da  😀 😂. Dere kan jo gugle. På Fuerteventura er det fint ikke så varmt i vannet, men det finnes en ekte voksen fotballbane som vi ikke kan spille på. 😭 😤 😡 🏟 Vi var på topptur hvor vi gikk opp på et fjell med kraftverkstasjoner og der lærte vi hvor Kanariøyene får vann fra de bruker watermaker. Det er faktisk en maskin som lager vann av saltvann

casper_fotball
casper_topptur
casper_drone