Besetningen på Katja

Besetningen på Katja er en broket gjeng, men de har en ting felles, nemlig bokstaven "C". To av båtens matroser har også det til felles at de er født på samme dag.

Christopher - A happy little seawolf. En glad laks altså... Liker godt å styre og holder stødig kurs for alderen. Like dedikert til havet som sin far, Kapteinen! Christopher har skrevet en del innlegg på bloggen, faktisk så mange at han har fått opprette sitt eget lille hjørne.

Du kan lese alle Christophers tekster her >>

Casper - Ekstremt sjøsterk og med en fabelaktig evne til å fokusere. På. En. Ting. Om. Gangen. Absolutt ikke sikkert at dette er det som er mest prekært i øyeblikket, men det kan ha kunstnerisk eller underholdningsmessig verdi.

Casper har også sin egen blogg og den kan du lese her >>

Christian - er utpekt som kaptein ombord i Katja. Hans første tur var som 13 åring ombord i en Hallberg Rassy fra Oslo til Skagen. Han ble vettskremt av krenging og sjøsyke. Det gikk mange år før han gikk ombord i en seilbåt igjen. Som godt voksen satte han seg i en Tvåkrona seiljolle på Hvaler og gikk ikke ut av båten før han kunne seile. Siden den gang har han vært mannskap på regattaer og fått kjeft så det holder. Han har kræsjet under Færderseilasen, spjæret storseil og røket skjøter under kuling. Han nerder på det meste relatert til seiling og båt. Han mener at med denne båten, og denne besetningen er alt er mulig. Kapp Horn neste stopp! Ship O'hoy. 

Cathrine - Ikke akkurat den som nerder på rørsystemet i en skipsdass, men hun tvinger seg gjennom kompendier om båtlære  og deplacement for å virke noenlunde kompetent. Har gått kurs i meteorologi og er derfor selverklært værekspert. Cathrine har også full kontroll på markedstrategien, og det er henne du kan gå til hvis denne siden ser grusom ut.

Childrens drawing of a sailboat
"We are a family of 4 and we are going on a long trip. We are looking forward to it"